Kom i kontakt med Simon Justesen

Start en dialog med Simon i dag og tag det første skridt imod en mere bæredygtig og omkostningseffektiv fremtid med HESSEL POWER.

Kom i kontakt med Simon Lindegaard

Ring direkte til Simon på tlf. +45 2335 9355 eller start en dialog med ham herunder og tag det første skridt imod en mere bæredygtig og omkostningseffektiv fremtid med HESSEL POWER.

Kom i kontakt

Har du spørgsmål til TakeCHARGE vedr. deres ladeløsninger eller andet så kom i kontakt med Christian og Thomas herunder.

Lad HESSEL POWER hjælpe dig

Skriv til os i dag med dine ønsker/spørgsmål og lad os sammen tage de første skridt imod en mere bæredygtig og energieffektiv fremtid.

Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find den nærmeste salgsafdeling her, eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Luk

Har du spørgsmål?

Find den nærmeste salgsafdeling her, eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Proin eget tortor risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Forside /

For virksomheder

BÆREDYGTIGHED & ENERGIEFFEKTIVITET

HESSEL POWER

Lad os hjælpe dig med at tage det næste skridt

Energirapporter

Ladeløsninger

Batterilagring

Offentlige tilskud

Afdæk dine muligheder for bæredygtig energi

 

Ønsker i som virksomhed at tage det næste skridt imod bæredygtighed og energieffektivitet? Hos HESSEL POWER hjælper vi virksomheder med at gøre netop dette, og vi specialiserer os i at levere omfattende energirapporter, der afdækker dine bedste muligheder indenfor solenergi, ladeløsninger til din vognpark og implementering af batterilagringssystemer.

 

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Gronforsikring

Skræddersyede energirapporter

Få mere at vide

Checkmark
EH Hire23 Ikoner Blå Ring Gronforsikring

Ladeløsninger til din vognpark

Få mere at vide

Checkmark
EH Hire23 Ikoner Blå Ring Gronforsikring

Batterilagring

Få mere at vide

Checkmark
EH Hire23 Ikoner Blå Ring Gronforsikring

Offentlige tilskud

Få mere at vide

Checkmark

"Ingen behov er ens. Derfor tilbyder vi forskellige energiløsninger til virksomheder"

Enerigoptimering

Energioptimering

Med stigende elforbrug som følge af elektrificering af din virksomheds bilflåde, kan vi hos HESSEL POWER tilbyde en omfattende analyse af dit aktuelle energiforbrug og dine fremtidige behov. Vi ser en øget efterspørgsel på grøn energi, hvor en del virksomheder kan drage fordel af solenergiløsninger kombineret med energilagringsbatterier, for at kunne optimere deres energiforbrug og sikre en effektiv udnyttelse af grøn energi. Lad os hjælpe din virksomhed med at udforske mulighederne for at skabe en mere bæredygtig elproduktion, samtidig med at i kan opnå besparelser.

ESG-rapportering

Ved at foretage en grundig analyse af din virksomheds energiforbrug kan vi give dig rådgivning om potentielle CO2-besparelser. Dette kan omfatte alt fra at skifte opvarmningsmetoder til at installere solcellepaneler på ledige tagarealer. Når vi har indhentet oplysninger om din virksomheds energiforbrug, kan HESSEL POWER også hjælpe med at udarbejde en professionel ESG-rapport. Dette giver din virksomhed mulighed for at visualisere den faktiske CO2-udledning pr. kørt kilometer for din vognpark eller i forhold til jeres produktionsprocesser.

Esg
Lad Virksomheden

Opladning af din vognpark

Ved vores analyse af din virksomheds tilgængelige elektricitet kan HESSEL POWER hjælpe med opsætning af almindelige ladestationer eller hurtigladere. Vi kan også assistere med at facilitere salg af strøm gennem jeres hurtigladere, hvis I ønsker at gøre dem offentligt tilgængelige. Lad os at hjælpe med at kortlægge din virksomheds elektriske kapacitet og udforske mulighederne for at implementere en hurtigladerløsning, hvor I muligvis også kan tilbyde strøm til de omkringliggende virksomheder og private elbiler.

Opladning af din vognpark hos dine ansatte

Via vores samarbejde med TakeCHARGE er det muligt for dine medarbejdere at oplade bilen hjemme på deres privatadresse. TakeCHARGE sørger for al administration, så dine medarbejdere får dækket udgiften til el samt refusion på afgiften. Du slipper altså for at afregne elforbrug med dine medarbejdere – det klarer TakeCHARGE for dig.

Lad Derhjemme
Eh Mobillader

Opladning på byggepladsen

Brug for at lade på byggepladsen? Med en transportabel lader, som du kan tilslutte et kraftstik, kan du lade elbilen, mens du er på byggepladsen, og du skal ikke bekymre dig om, du har nok strøm til hjemturen.

 

Tøv ikke med at kontakte os for at diskutere både faste- og mobile ladeløsninger.

Kom i kontakt med os

Tag det første skridt imod en mere bæredygtig og omkostningseffektiv fremtid med HESSEL POWER. Kontakt os i dag og få et tilbud på en skræddersyet og tilpasset løsning til din virksomheds specifikke behov og mål. Vi er resultatorienterede, og vi forpligter os til at levere målbare resultater, så dig og din virksomhed sparer tid og penge.

Simon Lindegaard

Simon Lindegaard

Direktør for Strategi & Udvikling i Ejner Hessel

Simon har det overordnede ansvar for strategi og udvikling i Ejner Hessel, og han vil som oftest være den primære kontaktperson for de fleste henvendelser i HESSEL POWER.

Simon Justesen

Simon Justesen

Produktchef, eMobilitet i Ejner Hessel

Simon er eMobilitets Produktchef og uomtvisteligt den, som kender mest til strøm, ladeløsninger og generelt alt der omhandler elektriske køretøjer.

Christian Møllebro Uttrup

Christian Møllebro Uttrup

Adm. Direktør i TakeCHARGE ApS

Christian er serie-iværksætter indenfor grøn energiomstilling og ladeløsninger til transportsektoren og medstifter af TakeCHARGE. Han er kendt for sit store overblik og evne til at løse problemerne.

Thomas Rybak

Thomas Rybak

CTO/COO i TakeCHARGE ApS

Thomas er iværksætter og medstifter af TakeCHARGE. Thomas har stor teknisk indsigt, og leverer bl.a. skræddersyede løsninger til kunder og samarbejdspartnere.

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.